Terug naar overzicht
Plaats 6
Borejko
Liesbeth
Voornaam Liesbeth
Achternaam Borejko
Leeftijd 44
Woonplaats Paal
Mijn idee voor een buitengewoon Beringen
Een buitengewoon Beringen voor IEDEREEN,  ook voor onze hulpbehoevende inwoners, zowel onze ouderen in een beginnende alsook zware zorgsituatie maar ook onze kinderen en volwassenen met een handicap zodat zij de broodnodige zorg op maat kunnen krijgen waardoor ook hun familie en mantelzorgers wat meer ademruimte krijgen. 
Liesbeth Borejko
Liesbeth Borejko
Liesbeth Borejko
Thomas over Liesbeth:
Ouder worden kan heel wat zorgen met zich meebrengen. Liesbeth heeft de kennis en passie om deze aan te pakken.

Mijn beroep:
Consulente bij CM Beringen.

Mijn hobby’s: 
Reizen, uiteten en gezellige fietstochtjes.

Mijn gezin: 
Partner van Patrick en mama van Zion en Ilio.

Mijn favoriete plek in Beringen:
Recreatiedomein het fonteintje in Koersel: met zijn mooie bossen, het prachtige natuurgebied De Watersnip, de vernieuwde speeltuin met mini-golf en trick-pin alsook de talrijke gezellige terrasjes ... Kortom, jong en oud kan hier een prachtige dag beleven. 

Een verborgen parel die mensen zouden moeten ontdekken:
De venusberg in Paal: een uniek stukje natuur op het hoogste punt van Paal. De klim naar boven te voet of met de fiets is niet mals, maar het adembenemende uitzicht over de heide en bossen maakt het zeker de moeite waard.

Favoriete streekproduct:
Koolputter blond, een lekker pittig biertje gebrouwen in onze mooie mijngemeente.

Ik ben politiek actief als:
Gemeenteraadslid

Zo ben ik in de politiek terecht gekomen:
In het kader van de vorige verkiezingen werd ik gecontacteerd en na een goed gesprek heb ik besloten om me volledig in te zetten voor deze partij. Ik herkende mijzelf in de normen en waarden van CD&V, een familiepartij die elke gezinsvorm omhelst. Ondertussen engageer ik me reeds 6 jaar voor 100% en dat wil ik ook de volgende jaren nog zeker verderzetten.

Op deze thema's wil ik mij toeleggen:
Ik wil inspanningen leveren voor ouderen in een beginnende of zware zorgsituatie. Darnaast wil ik  mij ook buigen over de broodnodige zorg op maat voor kinderen en volwassenen met een handicap, zodat ook hun familie en mantelzorgers wat ademruimte krijgen. 

Liesbeth in één zin:
Een sociaal persoon die ieders belang in de samenleving vooropstelt, maar altijd een extra warm hart zal toedragen aan de meest kwetsbaren van deze maatschappij.